Takana Chocolade is de eerste Belgische rauwe chocolade! Gemaakt door Dorothee in haar Brusselse atelier, is het vernoemd naar het voorouderlijke werktuig gebruikt door de Amerindiaanse Kichwa mensen om cacaobonen te malen om hun ultieme essentie te extraheren.
Puur en intens van smaak, met een textuur die zowel korrelig als smeltend is, geeft deze chocolade ons de ware smaak van ongebrande bonen. Artisanale productie, ethische aanpak, gezonde en biologische ingrediënten van hoge kwaliteit, ongeraffineerde suiker, elke beslissing die Takana neemt, is altijd meer in overeenstemming met haar eerste doel: verbonden zijn met de waarden die aan de oorsprong van het project liggen.
ONZE FILOSOFIE
SAVOUROUS
HOLY
SACRED
NATUURLIJK
DUURZAAM & EERLIJK

Het geschenk dat ruikt naar rauwe chocolade!
De geschenkverpakking bevat 3 TAKANA tabletten naar keuze:
- Dark
- Cardamom
- Orange
- Coco, Almonds
- Hazelnuts
- Sesame
WIE ZIJN WIJ?
Dorothee, de bedenkster van de Takana-pralines, werkte voordien jarenlang in de Brusselse non-profitsector en stelde haar knowhow en ervaring ten dienste van mensen met niet-commerciële projecten.
“Je toekomst creëren door naar je hart te luisteren, een kleine onderneming beheren en tegelijk aandacht hebben voor de welwillendheid van anderen en het milieu respecteren, het is mogelijk… Zoals van chocolade genieten terwijl je jezelf goed doet. Zo is Takana geboren”.








RAUW, BELGISCH EN BIOLOGISCH!
Al onze recepten zijn gemaakt van gecertificeerde biologische ingrediënten, gegarandeerd lecithinevrij, lactosevrij, zuivelvrij en glutenvrij.
TAKANA
workshop & shop
Dinsdag tot Zaterdag
9:00 tot 17:00